Tala så det känns! – en unik utbildning i talarkonsten

Det är inte främst vad du säger, utan hur du säger det – att tala är guld!

Har du något viktigt att säga, men når inte fram?

På den här utbildningen får du lära dig hur du fångar intresset hos dina åhörare och värdefulla tekniker för att nå fram med ditt budskap.

Är du expert på något, men har svårt att påverka andra?

Du får kunskaper om grepp och förhållningssätt som är viktiga för att ditt budskap ska leda till insikter och handling hos den grupp du vill påverka.

Vill du utvecklas som person?

Att tala inför grupp är för många människor förenat med skräck. Somliga skulle hellre hoppa från ett flygplan utan fallskärm än att hålla ett tal. Att övervinna rädslan att tala inför en grupp stärker en människas självkänsla och självförtroende. Det ökar sannolikt även dina karriärmöjligheter då många karriärområden idag innefattar en god förmåga att tala inför en grupp.

Vill du arbeta som professionell talare/föreläsare?

Funderar du på en karriär som professionell föreläsare/talare? Bra val. Att arbeta som föreläsare är världens roligaste jobb tycker vi och vi önskar dig varmt välkommen i gänget. Vi vill samtidigt påvisa att det idag finns tusentals föreläsare/talare på marknaden. De som har flest uppdrag är de som inte bara har extraordinära kunskaper i ett ämne utan som i kombination med sina specialkunskaper också har förstått värdet i att lära sig talarkonsten.

Svarar du ja på en eller flera av frågorna ovan har vi en enastående utbildning att erbjuda!

Tala så det känns! är anpassad för dig som saknar eller har viss erfarenhet av att föreläsa/tala inför grupp och som vill utvecklas i den rollen. För dig som sedan vill ta rollen som föreläsare till nästa nivå och bli professionell föreläsare finns möjligheten till certifiering.

Aktuella kurstillfällen:

3-6 maj 2021, Smögens Hafvsbad- internat. Kursavgift: 20 000 kr + moms (inkl. boende och halvpension).
Max 8 deltagare

23-26 augusti 2021, Ort ej fastställd

Info om Smögenkursen:

Vi har glädjen att meddela att vi har fått ett oslagbart erbjudande av Smögens Hafvsbad, så vi har bestämt att förlägga nästkommande utbildning där den 3-6 maj. Smögens Hafvsbad är ett superfint SPA- och konferenshotell, som är vackert beläget alldeles vid havet i Smögen och det kommer skapa en väldigt fin inramning av utbildningen.

Pris för enkelrum i 3 nätter inklusive 3 frukostar och 4 luncher endast 4020 kr/ person.Vi har dessutom bestämt att subventionera priset på boendet ytterligare genom rabatt på kursavgiften med 2020 kr, så i praktiken blir priset för boende med halvpension endast 2000 kr/ person!

För er som planerar att resa med tåg eller flyg kan vi ordna gratis transport från Göteborgs Centralstation till Smögen på måndagen och tillbaka igen på torsdagen.Kursen börjar med gemensam lunch kl. 12.15 på måndagen så ni som vill ha transport behöver vara på Centralstationen i Göteborg kl. 09.45. På torsdagen beräknar vi att vi är klara ca 14.30, vilket betyder att ni som vill ta er till Göteborg kan räkna med att vara framme där ca 16.30-17.00. Hoppas att vi ses på några magiska dagar i Smögen.

Kontakta oss för mer info
Anmäl dig till kursen