Grupp med personer med pratbubblor.

Tala så det känns! – en unik utbildning i talarkonsten

Det är inte främst vad du säger, utan hur du säger det – att tala är guld!

Har du något viktigt att säga, men når inte fram?

På den här utbildningen får du lära dig hur du fångar intresset hos dina åhörare och värdefulla tekniker för att nå fram med ditt budskap.

Är du expert på något, men har svårt att påverka andra?

Du får kunskaper om grepp och förhållningssätt som är viktiga för att ditt budskap ska leda till insikter och handling hos den grupp du vill påverka.

Vill du utvecklas som person?

Att tala inför grupp är för många människor förenat med skräck. Somliga skulle hellre hoppa från ett flygplan utan fallskärm än att hålla ett tal. Att övervinna rädslan att tala inför en grupp stärker en människas självkänsla och självförtroende. Det ökar sannolikt även dina karriärmöjligheter då många karriärområden idag innefattar en god förmåga att tala inför en grupp.

Vill du arbeta som professionell talare/föreläsare?

Funderar du på en karriär som professionell föreläsare/talare? Bra val. Att arbeta som föreläsare är världens roligaste jobb tycker vi och vi önskar dig varmt välkommen i gänget. Vi vill samtidigt påvisa att det idag finns tusentals föreläsare/talare på marknaden. De som har flest uppdrag är de som inte bara har extraordinära kunskaper i ett ämne utan som i kombination med sina specialkunskaper också har förstått värdet i att lära sig talarkonsten.

Svarar du ja på en eller flera av frågorna ovan har vi en enastående utbildning att erbjuda!

Tala så det känns! är anpassad för dig som saknar eller har viss erfarenhet av att föreläsa/tala inför grupp och som vill utvecklas i den rollen. För dig som sedan vill ta rollen som föreläsare till nästa nivå och bli professionell föreläsare finns möjligheten till certifiering.

Nästa kursomgång kör vi 2+2 dagar centralt i Stockholm.

Aktuella kurstillfällen:

27-28 augusti och 12-13 september 2024, Stockholm (centralt)
4 kursdagar
18 000 kr + moms

Kontakta oss för mer info
Anmäl dig till kursen