Henrik Mattsson och Lena Grönqvist  har sammanlagt arbetat som professionella föreläsare i över 30 år och föreläst för 100.000- tals människor i Sverige och i utlandet. De tillhör båda den absoluta eliten bland svenska talare.

Henrik Mattsson
Henrik MattssonFöreläsare och coach
Henrik Mattsson är en framstående coach och föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige idag. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare, men även som coach för chefer och mental coach åt bland annat elitidrottare.

Henrik är bl a utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership hos K-A Inc, samt är certifierad internationell coach och NLP-Trainer via Skandinaviska Ledarhögskolan. Konflikthantering, kommunikation och mental träning är andra exempel på områden han har utbildat sig i.

Henrik får alltid väldigt höga utvärderingar och är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor. Hans föreläsningar är energirika och roliga, med många aha-upplevelser. Hans förmåga att engagera och få människor att tänka i nya banor ledde till att han blev nominerad till Sveriges bästa talare 2007, av Confex (Sveriges ledande kurs- och konferensarrangör). Under 2000- talet har han vid upprepade tillfällen synts i media så som i tex Aftonbladet, Må Bra, LIV, Svenska Dagbladet, SVT och TV 4 för att nämna några. Han är en visionärs- och entrepenörssjäl som drivs av en stor tilltro till individens potential och kreativa förmåga.

Lena Grönqvist
Lena GrönqvistFöreläsare och coach
Lena Grönqvist har arbetat som ledarskapskonsult sedan 1990. Hon har drivit och varit aktiv i flertalet omfattande projekt för att stärka ledarskapet, främst genom kunskapen om kommunikation, inom både privat och offentlig sektor. Hon är utbildad pedagog, coach, certifierad UL-handledare, mental tränare och handledare i Förändringens fyra rum. Lena är även utbildad psykosyntesterapeut med inriktning på grupp och en mycket uppskattad föreläsare.
Lena utgår ifrån kärnan i det mellanmänskliga och i relationen mellan varandra. Hur vi kommunicerar både i det vi säger och inte säger till och om varandra.

– Vi vill skapa en inre upplevelse hos våra deltagare. Det är där sann utveckling börjar. Människan är en fantastisk skapelse och kreativa medskapare i både egna och andras liv.

Med den här utbildningen vill vi stödja dig att ta ett steg i den riktningen. Alla människor bär en historia värd att lyssna på, här får du redskap att framföra den.

Lena ersätter Lasse Gustavsson som tidigare föreläst tillsammans med Henrik.

Lena Grönqvist